Design a site like this with WordPress.com
Per començar

Serveis

Alguns dels serveis que oferim són:

Full de ruta inicial

No saps per on començar? Amb una visita preeliminar, podem determinar les diferents opcions amb accions a empendre, analitzant les fortaleses, oportunitats, debilitats i amenaces del negoci, per treure el màxim partit.

Projectes de millora

Saps en quin vector et vols centrar? Vols millorar un aspecte concret de la teva empresa? Eficiència energètica, aigues, igualtat de gènere, residus, col·laboració amb l’entorn, democràcia interna..

Anàlisi materials i certificacions

Vols analitzar el teu procés des del punt de vista dels materials utilitzats? Vols saber quina eco-etiqueta et convé més pel mercat i per el procés que realitzes? Fem un anàlisi cost-benefici, t’introduim en el món de l’etiquetatge ambiental i social.

Estratègia comercial i Green marketing

Realitzes accions en pro de la sostenibilitat i vols comunicar-les correctament als teus clients i al món? T’ajudem a mostrar la informació que importa i a potenciar mercats més sostenibles.

Casos d’èxit

Cas d’èxit A

Creació d’un protocol d’etiquetatge de teixits ecològics (orgànics i reciclats) per comercial de teixits. Disseny del logotip i etiquetes, creació del protocol incloent aspectes socials i ambientals. Va incloure, contractes interns amb proveidors i clients, revisió de les eco-etiquetes dels proveidors, redacció del protocol relatiu a les eco-etiquetes, patent de l’etiquetatge i els logos i impressió de les etiquetes.

Ver más

Cas d’èxit B

Creació protocol de sostenibilitat ambiental i social per empresa licitadora de productes tèxtils. En les licitacions públiques, cada vegada més, es tenen en compte els aspectes socials i ambientals, en aquest projecte es va desenvolupar un projecte amb els criteris i objectius de sostenibilitat de l’empresa i es va elaborar la memòria amb els indicadors per l’any 2020.

Ver más

Construïm alguna cosa increíble junts.

Advertisement
A %d bloguers els agrada això: